Aardbeving Turkije

De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de.


J7bttir881skrm

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 78. Web 17 hours agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. Web 14 hours agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web 1 day agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web Het zuidoosten van Turkije is vannacht getroffen door een zware aardbeving.

Web 1 day agoVeelgestelde vragen over de aardbeving in Turkije en Syrië. Web 1 day agoIn de grensstreek van Turkije en Syrië heeft een krachtige aardbeving zondagnacht honderden dodelijke slachtoffers gemaakt de ravage is enorm. Web 1 day agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. In buurland Syrië zijn na de beving met. De ravage is enorm.

Web 1 day agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het. Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije.

Web 37 10 NB 37 2 OL Kaart Aardbeving Turkije-Syrië 2023 In dit artikel wordt een actuele gebeurtenis beschreven. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

Lokale rampenautoriteiten en de Turkse president. Web 1 day agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 4825 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving.

Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. De informatie op deze pagina kan daardoor snel. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving.

Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Web 20 hours agoTurkije en Syrië zijn getroffen door een zware aardbeving. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon.


Bjhiuufwxv6h5m


Diesnh2 B2evm


Pb5gsv04immuxm


Bpkhza1wgfiu1m


Fkbxb2ctp84him


Qoi R1hfmgodam


Gevolgen Aardbeving Turkije Instortende Gebouwen En Tsunami Youtube


Nvwhvod5y3o54m


E5ezzeiqu3w6cm


F54rcek3ebswtm


Prod6vv7kknz4m


Twocnqogwcqusm


Fuhaaw3twiukkm


Dnbwjmivy33yim


Of0frhdrifikqm


Nxqr1eiscno Pm


Glrdcq Khvxmxm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel